Menu

Despre noi

In magazinul KinderZimmer veti gasi o gama larga de jucarii, imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru copii. Produsele noastre sunt moderne si de calitate, intrucat pasiunea noastra pentru ceea ce facem si grija pe care le-o purtam celor mici nu ne permit sa facem niciun compromis.

Jucariile de lemn au multiple avantaje fata de cele obisnuite, de plastic sau cauciuc. Designul este de multe ori mai atent realizat, iar procesul de fabricatie este mult mai bland cu mediul inconjurator. Jucariile de lemn sunt de asemenea foarte robuste, menite a fi pastrate, nu doar folosite pentru o scurta perioada de timp si aruncate.

Oricare ar fi varsta copilului dumneavoastra, la KinderZimmer veti gasi cu siguranta ceva sa ii fie pe plac. Pe langa jucarii, magazinul nostru mai comercializeaza si articole de imbracaminte si incaltaminte – lucruri bune si de durata, de la firme recunoscute pentru calitatea si atentia la detalii ce se regasesc in fiecare produs.

Pe langa acestea, la noi veti mai gasi si accesorii, atat pentru bebelusi cat si pentru copii mai mari, si nu in ultimul rand pentru mamicile lor. Indiferent de sex, indiferent de varsta si indiferent de buget, avem produsele potrivite pentru dumneavoastra.

Fie ca achizitionati un produs din catalogul nostru online sau ca ne vizitati la magazinul nostru fizic din Ghimbav, de pe Str. Pietii Nr. 98, suntem increzatori ca veti fi multumiti de cele achizitionate si de interesul pe care ni-l dam pentru a va oferi o experienta placuta.

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  TOP